'Sanki Ben Kasıtlı Yapmışım Gibi Lanse Edildi'

Erol Bulut'un yardımcılığını yapan Volkan Küçük tepki çeken fotoğraf hakkında 'Her galibiyetten sonra teknik ekiple yapılan bir şey' dedi.

20.06.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-10:53) 'Sanki Ben Kasıtlı Yapmışım Gibi Lanse Edildi'

Kupada adını finale yazdıran Alanyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut, stattaki odasından ekibiyle birlikte zafer pozu verdi. Instagram hesabından “Tebrikler takım” yazan Bulut’un odasının duvarındaki bir fotoğraf ise dikkatlerden kaçmadı. Alanya’nın Galatasaray’ı elediği maçta atılan golün ardından Bulut’un Terim’in tam karşısında sevindiği fotoğraf bulunuyordu. Bu paylaşım güne damga vurdu.

EROL BULUT'UN KESİNLİKLE EMRİ OLMAMIŞTIR

O fotoğraf karesinde de yer alan Erol Bulut’un Basın Danışmanı Volkan Küçük, AKŞAM’a konuştu. Küçük olayla ilgili şunları söyledi: “Bu geleneksel bir fotoğraf çekimiydi... Her galibiyetten sonra teknik ekiple yapılan bir şey... Sosyal medya hesaplarına bakıldığında bunu net olarak görebilirsiniz. Fotoğrafın odaya asılması konusunda Erol Bulut’un kesinlikle bir emri olmamıştır.

HOCAMIZ BÖYLE BİR KARAKTERE SAHİP DEĞİLDİR

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Galatasaray galibiyeti sonrası bu fotoğraf kulüp yetkilileri tarafından odaya asılmıştır. Hocamız zaten böyle bir karaktere sahip biri değildir. Bu sevinçte yapılan hareketin Fatih Terim’e karşı olmadığını Erol Hocamız zaten açıklamıştı. Erol Hocamız’ın bu fotoğraf üzerinden bir başka kulübe veya kişiye mesaj yollamaya da kesinlikle ihtiyacı yoktur.”

ÇOK YANLIŞ YORUMLAR YAPILDI

Bulut, bir röportajında bu sevinçle ilgili şunları söylemişti: “Sosyal medyada o görüntüyle ilgili çok yanlış yorumlar yapıldı. Ben bu tip bir insan değilim. Orada normal bir sevincim oldu. Öyle bir fotoğraf ortaya çıktı. Sanki ben kasıtlı yapmışım gibi lanse edildi. Orada öyle bir niyet yok. O doğal bir sevinçti.“

MERT HAKAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

DG Sivasspor'un yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş’ın Alanyaspor’a attığı gol sonrası yaptığı sevinç Erol Bulut’un, Fatih Terim’e karşı yaptığı gol sevincini akıllara getirmişti. Mert Hakan Yandaş, karşılaşma sonrası Erol Bulut’tan özür dilemişti.

GALATASARAY'DAN EROL BULUT'A TEPKİ

Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Erol Bulut’a tepki gösterdi: “Fatih Terim hocam büyüksün. Fotoğrafın bile başka bir takımın soyunma odasının duvarına asılıyorsa ve bundan başka bir yere mesaj veriliyorsa... Sen 45 yaşındayken kazandığın nice şampiyonlukları ve UEFA Kupası’nı düşününce sağolasın var olasın.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal