Samuel Eto'o'ya Şok Haber!

Atiker Konyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o İspanya'dan gelen bir haberle şoka uğradı.

21.04.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-15:42) Samuel Eto'o'ya Şok Haber!

Spor Toto Süper Lig’de Atiker Konyaspor formasıyla Antalyaspor deplasmanında ev sahibi ekip taraftarları tarafından büyük tepki gören Kamerunlu golcü Samuel Eto’o, İspanya’dan gelen haberle bir şok daha yaşadı.

Kamerunlu forvet Samuel Eto’o’ya İspanya’dan kötü haber geldi. Deneyimli oyuncunun İspanya’da bulunan mallarına el konuldu. 37 yaşındaki futbolcunun iki evi açık artırmaya çıkarıldı.

Kariyerinde Real Madrid, Barcelona, Mallorca ve Espanyol gibi İspanyol ekiplerinde uzun yıllar futbol hayatını sürdüren Kamerunlu yıldızın, Bulte 2002 isimli bir gayrimenkul şirketinde faaliyetler gösterdiği öğrenildi.

İspanyol basınının haberlerine göre, ismi geçen firmada eski menajeri Jose Maria Mesalles ile ortaklık yapan Eto’o, daha sonra Mesalles ile mahkemelik oldu. Kamerunlu yıldızın eski menajeri Mesalles Eto’o’ya dava açtı. Bulte 2002’nin iflas sürecine girmesiyle beraber firmanın varlıkları paraya çevrilmeye başladı. Deneyimli futbolcu, Mesalles ile olan problemleri sebebiyle İspanya’daki bu iki evi kaybetti.

MİLYON EUROLUK EVLER SATIŞA KONULDU

Kamerunlu golcünün İspanya’nın Mallorca Adası’nda bulunan Son Vida’daki 600 metrekarelik villası için 1.5 milyon euroluk açık artırma bedeli konulduğu öğrenilirken, diğer evi olan Mallorca Adası’ndaki Costa d'en Blanes’teki apartman dairesi için de açık artırma başlama fiyatı olarak 226 bin euro tespit edildiği belirtildi.

Skorer

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal