Samsunspor’un Golcüsü Samaras’tan Büyük Fedakarlık!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor'da bazı oyuncular ödemelerinin yapılmaması sebebiyle serbest kalmak için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuru yaparken, Yunan futbolcu Georgios Samaras’ın kendisine yaklaşık 8 aydır ödeme yapılmamasına rağmen şikayette bulunmadığı açıklandı.

13.04.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-12:23) Samsunspor’un Golcüsü Samaras’tan Büyük Fedakarlık!

Bu sezon Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor, bir yandan da mali problemlerle boğuşuyor.

15 milyon lirası eski oyuncularına olmak üzere toplam 55 milyon liraya yakın borcu bulunan kırmızı beyazlı ekibin, kadrosunda bulunan futbolcularına da 6 milyon lira ödeme yapması gerekiyor.

Çok zor bir dönemden geçen Karadeniz ekibinde, oyuncuların birçoğu alacaklarının ödenmemesi dolayısıyla serbest kalmak için TFF'ye müracaat etti.

Bu sezon başında Samsunspor kadrosuna dahil olan Yunan oyuncu Samaras'ın ise 8 aydır hiç para alamamasına karşın şikayette bulunmaması, kırmızı beyazlı idareciler tarafından takdirle karşılandı.

Samsunspor Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, basın mensuplarına, futbolcuların ödemeleri hususunda TFF'ye başvuru yapmlarının doğal olduğunu belirtti.

Oyuncuların istemeleri halinde eşyalarını toplayıp Samsun'u terk etmeye hak kazandığını vurgulayan Karayılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Bu oyuncuların hepsi kalkıp gitse kimse bir şey diyemez. Çünkü alacakları ödenmemiş. Böyle bir ortam varken Samsunspor'da ben tüm oyuncularımıza saygı duyuyorum.  Özellikle de Samaras'a çok saygı duyuyorum. Çünkü neredeyse hiç para almamış ama sahaya çıkıp profesyonelce oynuyor. Hiçbir zaman parayı gündem maddesi haline getirmedi. Onun bu fedakarlığı bizleri onurlandırıyor."

Başkan Karayılmaz, Spor Toto 1. Lig’in ikinci devresinde 8 oyuncuya serbest kalma hakkı doğduğunu ancak hiçbirisinin Samsunspor’dan ayrılmadığını da açıkladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal