Samsunspor’dan Samaras Açıklaması!

Samsunspor Kulübü Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Samaras hakkında açıklamalarda bulundu.

15.05.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-17:24) Samsunspor’dan Samaras Açıklaması!

Samsunspor Kulübü Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, futbolculardan Georgios Samaras'ın tüm alacaklarını kulübe bağışladığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

Karayılmaz, Yunan oyuncu Georgios Samaras'ın tüm alacaklarını kulübe bıraktığı konusuna ilişkin "Samaras'ın Samsunspor’dan 175 bin Euro alacağı vardı, yalnızca 25 bin Euro indirim yaptı. Kendisinin alacağı olan 150 bin euro’yu eylül ayından sonra ödemeye başlayacağız" şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyuncunun sezon başında Samsunspor ile 225 bin Euro karşılığında anlaştığını belirten Karayılmaz, "Samaras'a 60 bin Euro peşin ödeme yapıldı. Ev kirası ve araba kirası ile beraber toplamda 175 bin Euro alacağı kaldı. Kayyum heyeti olarak oyuncuyla yaptığımız görüşmeler neticesinde alacağından yalnızca 25 bin Euro feragat etmeyi kabul etti. Yani Samaras, 175 bin euro alacağından, yalnızca 25 bin euro indirimde bulundu. Geri kalan 150 bin Euro'luk kısmı eylül ayından sonra ödemeye başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Karayılmaz, Jonathan Ayite dışında tüm yabancı futbolcuların da alacaklarında indirim yaptıklarını ve kontratlarını karşılıklı anlaşarak feshettiklerini vurguladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal