Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray'ın Rakiplerini Tanıyalım!

Temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar ligindeki rakipleri belli oldu. Rakiplerle ilgili bilgiler ise şu şekilde..

30.08.2019-17:45 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-17:33) Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray'ın Rakiplerini Tanıyalım!

GALATASARAY'IN RAKİPLERİ

Paris Saint-Germain

Fransa'nın en önemli kulübü konumunda bulunan PSG, geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamladı. Geçtiğimiz sezon da şampiyonlar liginde mücadele eden Fransız ekibi, son 16 turunda Manchester United'e elenerek kupaya veda etmişti. Kadrosunda Neymer,Mbappe ve Cavani gibi dünya starlarını bulunduran Fransız ekibi, kupanın en güçlü favorileri arasında bulunuyor.

Real Madrid

Real Madrid için futbol anlamında söylenecek pek söz bulunmuyor.. Otoriteler tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en büyük kulübü olarak nitelendirek ''Kralın Takımı'' ünvanlı İspanyol kulübü geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştu. Son şampiyon olarak mücadele edecek kulübün teknik direktörlüğü yine bu kulübün efsanesi olan Zidane yapıyor. Zinedine Zidane, Real Madrid’in kazandığı son üç Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nda takımın başındaydı. Geçtiğimiz yaz döneminde Real Madrid, Belçikalı yıldız Eden Hazard’ı kadrosuna dahil etti.

Club Brugge

Belçika ligi takımlarından olan Brugge, Şampiyonlar Ligi grup aşamasına iki eleme turu oynadıktan sonra katılmaya hak kazandı. Geçtiğimiz yıllarda UEFA kupasında Beşiktaş ile eşleşen Brugge, eleme başarısı göstererek bir üst tura çıkmıştı.Club Brugge’ün teknik direktörlüğünü 45 yaşındaki Belçikalı teknik adam Philippe Clement yapıyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal