Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final Zamanı!

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan yarı final karşılaşmalarıyla devam ediyor. Yarın, Liverpool Roma’yı ağırlarken, çarşamba günü de Bayern Münih, Real Madrid’i konuk edecek.

23.04.2018-12:09 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-12:10) Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final Zamanı!

Avrupa futbolunun kulüp organizasyonlarındaki bir numaralı turnuvası olan Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı yarın ve Çarşamba akşamı nefes kesecek.

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde; Manchester City’yi 3-0 ve 2-1’lik galibiyetlerle eleyen Liverpool, Barcelona’yı 4-1’in rövanşında mucizevi bir şekilde 3-0’la saf dışı bırakan Roma, İspanya’da Sevilla’yı 2-1’le geçerek sahasında 0-0 berabere kalarak tur atlayan Bayern Münih ve evinde 3-1 kaybetmesine rağmen ilk maçta Juventus’u deplasmanda 3-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Real Madrid takımları yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk yarı final heyecanı İngiltere’de yaşanacak. İngiliz ekibi Liverpool, yarın TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmada İtalya'nın Roma takımını Anfield Road Stadı'nda konuk edecek.

25 Nisan Çarşamba günü ise diğer yarı final heyecanı Almanya’da sürecek. Alman devi Bayern Münih Allianz Arena'da oynanacak maçta, Şampiyonlar Ligi'nde son iki yılın şampiyonu İspanyol devi Real Madrid'i TSİ 21.45'te ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi’nde finalistler, 1-2 Mayıs'ta oynanacak rövanş karşılaşmalarının ardından belli olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal