Şampiyonlar Ligi'nde İlk Finalist Kim Olacak? İspanya'da Dev Kapışma!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final rövanş maçları bu akşam oynanacak Real Madrid-Bayern Münih karşılaşmasıyla başlıyor.

01.05.2018-11:40 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-11:24) Şampiyonlar Ligi'nde İlk Finalist Kim Olacak? İspanya'da Dev Kapışma!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı bugün ve yarın oynanacak rövanş maçları ile kaldığı yerden devam ediyor.

Avrupa futbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkacak ekipler, bugün ve yarın oynanacak rövanş karşılaşmalarının ardından belli oluyor.

DEV KARŞILAŞMADA CÜNEYT ÇAKIR DÜDÜK ÇALACAK

Bu akşam, İspanyol ekibi Real Madrid, Alman temsilcisi Bayern Münih’i Santiago Bernabeu Stadı'nda ağırlayacak. TSİ 21.45'te başlayacak mücadeleyi FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcıları ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun olacak.

Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek'in ilave yardımcı hakem olarak görev yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak.

CÜNEYT ÇAKIR’IN 5. YARI FİNALİ

Tecrübeli hakem, 5. kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı final yönetecek. Çakır, bu mücadeleyle birlikte Devler Ligi'nde son 4 sezonda 1'i final olmak üzere 4 yarı final yönetmiş olacak.

İki ekip Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Allianz Arena’da kozlarını paylaşmış ve konuk ekip Real Madrid, Bayern Münih’i 2-1 mağlup ederek çok büyük bir avantaj yakalamıştı.

İKİ TAKIMIN ÇEYREK FİNAL YOLCULUĞU

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ilk karşılaşmada İspanya’da Sevilla’yı 2-1’le geçmiş sahasında oynadığı maçta ise 0-0 berabere kalarak yarı finale yükselmişti. Konuk ekip Real Madrid, deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmada İtalyan devi Juventus’u 3-0 mağlup etmiş rövanşta ise evinde 3-1 kaybetmesine rağmen yarı finale adını yazdırmıştı.

26. BULUŞMA

Bayern Münih ve Real Madrid bu akşam 26. kez karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda Real Madrid 12, Bayern Münih 11 galibiyet elde ederken 2 karşılaşma ise berabere bitmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal