Şampiyonlar Ligi'nde En Fazla Kurtarışı Muslera Yaptı

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera bu sezon Şampiyon Ligi'nde 25 kurtarış yaparak en fazla kurtarış yapan kaleci oldu ve bu alanda zirvede yer aldı.

26.11.2019-15:54 - (Son Güncelleme: 26.11.2019-15:52)

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı bugün oynanacak 4 maç ile devam edecek. Haftanın açılış karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray, Belçika ekibi Club Brugge'yi ağırlayacak. Oynanacak 5. hafta maçları öncesinde UEFA resmi sosyal medya hesabı geride kalan haftaların istatistik şampiyonlarını açıkladı. Temsilcimiz Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera da listede kendine yer buldu.

Geride kalan 4 haftada 25 kurtarış yapan Fernando Muslera, Devler Ligi'nin bu sezon en fazla kurtarış yapan kalecisi oldu. Toplamda 360 dakika forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli kaleci, kalesinde gördüğü 8 golü ise engelleyemedi.

Gol Kralı Haaland, Asist Kralı Ziyech

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan 4 haftada rakip fileleri en fazla sarsan isim RB Salzburg'un 19 yaşındaki genç yıldızı Erling Haaland oldu. Genç yıldız bu sezon 7 kez gol sevinci yaşadı. Öte yandan Devler Ligi'nde bu sezon 4 kez ile en fazla gol pası veren isim Ajax forması giyen Hakim Ziyech oldu.

En Fazla İsabetli Şut Ronaldo'dan

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan 4 haftada en fazla isabetli şut çeken isim Juventus'un dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo oldu. Portekizli isim bu sezon 11 isabetli şut çekerken, bu şutların 1 tanesini gole çevirebildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal