Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Rövanş Vakti!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı Salı ve Çarşamba günü oynanacak rövanş karşılaşmalarıyla devam ediyor.

30.04.2018-15:19 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-14:59) Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Rövanş Vakti!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı 1 Mayıs Salı günü start alıyor.

Avrupa futbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkacak ekipler, Salı ve Çarşamba günü TSİ 21.45'te başlayacak rövanş karşılaşmalarının ardından belli olacak.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında İspanyol devi Real Madrid, deplasmanda 2-1 yenmeyi başardığı Alman temsilcisi Bayern Münih’i Santiago Bernabeu Stadı'nda ağırlayacak. Salı günü oynanacak karşılaşmada, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Milli oyuncu Cengiz Ünder'in formasını terlettiği İtalyan ekibi Roma ise deplasmanda 5-2 mağlup olduğu İngiliz temsilcisi Liverpool'a karşı Çarşamba günü Roma Olimpiyat Stadı'nda final için şans arayacak.

YARI FİNALİSTLERİN ÇEYREK FİNAL YOLCULUĞU

Şampiyonlar Ligi yarı finalistleri,Manchester City’yi 3-0 ve 2-1’lik galibiyetlerle eleyen Liverpool, Barcelona’yı 4-1’in rövanşında mucizevi bir şekilde 3-0’la saf dışı bırakan Roma, İspanya’da Sevilla’yı 2-1’le geçerek sahasında 0-0 berabere kalarak tur atlayan Bayern Münih ve evinde 3-1 kaybetmesine rağmen ilk maçta Juventus’u deplasmanda 3-0 mağlup eden Real Madrid olmuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali, 26 Mayıs'ta Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yapılacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal