Şampiyonlar Ligi Yarı Final Heyecanı Sürüyor! Bayern Münih'in Konuğu Real Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesinde Bayern Münih sahasında Real Madrid’i konuk edecek. İki dev ekibi karşı karşıya getiren mücadele saat 21.45’te başlayacak.

25.04.2018-17:25 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-16:53) Şampiyonlar Ligi Yarı Final Heyecanı Sürüyor! Bayern Münih'in Konuğu Real Madrid

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı dün akşam oynanan Liverpool-Roma maçıyla start almıştı. İngiliz ekibi Liverpool, Anfield Road Stadı’nda konuk ettiği İtalyan temsilcisi Roma’yı 5-2 mağlup ederek rövanş mücadelesi öncesi büyük bir avantaj yakaladı.

Liverpool’un golleri 36 ve 44. dakikalarda Muhammed Salah, 56. dakikada Sadio Mane, 61. ve 69. dakikalarda Roberto Firmino’dan gelirken konuk ekip Roma’nın golleriniyse 81. dakikada Edin Dzeko ve 85. dakikada Perotti kaydetti.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı bu akşam oynanacak Bayern Münih ve Real Madrid karşılaşmasıyla devam edecek.

Bayern Münih, ilk karşılaşmada seyircisi önünde İspanyol devi Real Madrid’i mağlup etmek isterken, Zinedine Zidane yönetimindeki Real Madrid ise Almanya deplasmanından avantajlı bir skorla İspanya’ya dönme hedefinde…

İKİ EKİP ÇEYREK FİNALDE NELER YAPTI?

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ilk karşılaşmada İspanya’da Sevilla’yı 2-1’le geçmiş sahasında oynadığı maçta ise 0-0 berabere kalarak yarı finale yükselmişti. Konuk ekip Real Madrid, deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmada İtalyan devi Juventus’u 3-0 mağlup etmiş rövanşta ise evinde 3-1 kaybetmesine rağmen yarı finale adını yazdırmıştı.

İKİ DEV 25. KEZ KARŞILAŞIYOR

Bayern Münih ve Real Madrid bu akşam 25. kez karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda iki takım da 11’er galibiyet elde ederken 2 karşılaşmada eşitlik bozulmadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal