Şampiyonlar Ligi Kurasında Hile İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü

Roma, Şampiyonlar Ligi yarı final kurasından önce Liverpool maçı biletlerini satışa çıkarınca, kura da hile yapıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

13.04.2018-17:50 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-17:38) Şampiyonlar Ligi Kurasında Hile İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Roma, kura çekiminden önce Liverpool maçının biletlerini satışa sundu. Kura çekiminde Liverpool, Roma'nın rakibi olunca hile iddiaları gündeme geldi.

Barcelona maçında mucizeyi başararak 4-1'in rövanşında 3-0'la turu geçen Roma'nın yarı finaldeki olası rakipleri Bayern Münih, Liverpool ve Real Madrid'ti.

Fakat Roma'nın resmi sitesi biraz erken davranıp Liverpool'la karşılaşacaklarnı açıkladı.

Kulübün resmi sitesinde Roma-Liverpool karşılaşmasının biletlerinin kura çekiminden önce satışa çıkarılıdığı görüldü. Karşılaşmanın 2 Mayıs'ta yapılacağı bildirildi.

Haberin İngiliz medyasında yer almasının sonrasında Roma takımı bu karşılaşmayı listeden sildi.

Daha sonrasında kura çekiminde Liverpool çıkınca hile iddiaları gündeme geldi. Fakat ilk karşılaşma Liverpool'da yapılacağı için (2-3 Mayıs) kehanet tam olarak gerçekleşmiş olmuyor. Yine de bu vaziyet sosyal medyada iddiaların çıkmasını engellemedi.

Geçtiğimiz sene da kura çekimlerinde sıcak top kullanarak hile yapıldığı öne sürülmüştü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal