Şampiyonlar Ligi, Ağustos’ta Devam Edebilir!

İspanyol radyosu Cadena Ser, flaş bir iddia öne sürdü. Buna göre Şampiyonlar Ligi'nin ağustos ayında devam edebileceği ve eğer süre kalmazsa çeyrek ve yarı final maçlarının da tek karşılaşma üzerinden yapılabileceğini iddia etti.

15.04.2020-14:01 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-13:58) Şampiyonlar Ligi, Ağustos’ta Devam Edebilir!

Yeni tip coronavirüs salgını nedeniyle dünyada her geçen zaman vaka ve ölüm sayıları yükselirken, sporda da belirsizlik devam ediyor. Bu aşamada en çok merak edilen başlıklardan biri ise Şampiyonlar Ligi oldu. Bu durumda İspanyol radyosu Cadena Ser, Kupa 1’in geleceğiyle alakalı şok bir iddia ortaya attı. Alınan bilgiye göre Devler Ligi’nin, ağustos ayında seyircisiz ve tarafsız statlarda yapılabileceğini belirtti. Ayrıca gerekli zaman olmazsa çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının tek maç şeklinde yapılabileceği ifade etti.

UEFA SONA ERDİRİLMESİNİ İSTİYOR

Bu karşılaşmalardan sonra da futbolcuların maksimum 3 hafta dinlenebileceği belrtilirken, eylül ayında ise 2020- 2021 sezonun başlaması planlanıyor. UEFA ise yerel liglerin bir şekilde kendi içinde bitirileceğini ön görürken salgını en iyi şekilde kontrol eden ülke ya da ülkelerde liglerin bir an önce bitirilmesini bekliyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal