Şampiyon Rıza Kayaalp Yurda Giriş Yaptı!

Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda ülkemize altın madalya kazandıran Rıza Kayaalp, Türkiye’ye döndü.

03.05.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-10:52) Şampiyon Rıza Kayaalp Yurda Giriş Yaptı!

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan milli sporcu Rıza Kayaalp yurda giriş yaptı.

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapan Rıza Kayaalp’i ISG yetkilileri karşılarken milli güreşçiye teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Türkiye’yi en güzel biçimde temsil etmek istediğini vurgulayan Kayaalp,” Amacımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Ülkemizin ve halkımızın benden beklentilerini karşılayabilmekti. Bu beklentileri de Allah’a şükür her yıl gerektiği gibi yerine getiriyorum. Çıktığım karşılaşmalarda, Avrupa ve dünya Şampiyonalarında şampiyonluklar elde ederek halkımı gururlandırıyorum. 8’inci kez Avrupa Şampiyonluğu kazanarak bu gururu bir defa daha halkımıza yaşattık. Tabii ki bununla sınırlı kalmayacak, devamı gelecek. Bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben her zaman bunu söylerim. Yeteneğim varsa ve bundan önce başardıysam bundan sonrada başarabilirim. Yeteneğimi sonuna kadar ülkemin başarısı adına kullanmayı sürdüreceğim. Bu işi bırakana kadar yeteneğimi kullanıp birçok başarılarla ülkemize dönmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL”

Kayaalp, "Sayın Cumhurbaşkanım tebriklerini ilettiler. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin Cumhurbaşkanı tarafından hatırlanmak ve tebrik edilmek çok güzel. Yeni hedefim ise Olimpiyat Şampiyonluğu kazanmak. Bu şampiyonluklarımın sayısını daha da artırabilmek ve bu doğrultuda önümüze bakıp antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Her başarıdan sonra yeni başarıların hayalini kuracağız. Sadece güreş konusunda değil. Her iş için yalnızca ileriye bakan birisi olacağız ve daha fazlasını isteyen birileri olacağız“ dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal