Şampiyon Jokey Uğur Polat Ceza Evinde!

Şampiyon jokey Uğur Polat cinsel saldırı iddiasıyla tutuklandı.

08.02.2019-10:09 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-10:31) Şampiyon Jokey Uğur Polat Ceza Evinde!

Şampiyon jokey Uğur Polat cinsel saldırı iddiasıyla tutuklandı.

Yaklaşık 3 sene süren dava sürecinde tutuksuz yargılanan jokeyin hakkında 20 yıl hapis cezası verildi. Ceza evine sevk edilen Polat Türkiye'nin en iyi 5 jokeyinden biri olarak biliniyordu.

Jokey Uğur Polat'ın eski sevgilisi Nalan Polat kendisinden ayrıldıktan sonra iddialara göre jokeyin ağabeyi Nadir Polat'la dünya evine girdi. Yenge Nalan Polat 22 Mayıs 2016’da gezmek amacıyla İstanbul'a geldi. Ünlü jokey, yengesi Nalan Polat’ı İstanbul’daki evine çağırdı. Uğur Polat'ın ilk davetini reddeden Nalan Polat ikinci davetinde Polat’ın evine gitmeyi kabul etti. Polat yengesini davet ettiği eve arkadaşları Tacettin G. ve Sercan Ç.’yi de getirdi.

Nalan Polat, eşinin kardeşi olan ünlü jokey Uğur Polat tarafından davet edildiği evde cinsel saldırıya uğradığını ileri sürerek evde bulunan arkadaşları Tacettin G. ile Sercan Ç. hakkında şikayette bulundu.

Soruşturma çerçevesinde Adli Tıp’ın incelemelerinde Nalan Polat’ın el ve ayak bileklerinde ekimozlar tespit edildi. Diğer yandan alınan sürüntü örneklerinde Uğur Polat'ın DNA'sıyla örtüştüğü belirlendi.

Yapılan soruşturmanın neticesinde Uğur Polat ve arkadaşları Tacettin G. ve Sercan Ç. hakkında “Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan 7 yıla kadar hapis cezası talep edilirken “Cinsel Saldırı” suçundan ise 18 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası istemiyle dava açıldı.

TUTUKLANDI

Davanın karar duruşmasında mahkeme ünlü jokey Uğur Polat hakkında ‘Nitelikli cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 20 yıl hapis cezası kararı verdi.

Diğer sanıklar Tacettin G. ve Sercan Ç. hakkında ise ‘Nitelikli cinsel saldırıya yardım ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 10 sene hapis cezası verildi,

Mahkeme kararından sonra Uğur Polat tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal