Şampiyon Galatasaray Kupasına Böyle Kavuştu!

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu lider bitirerek 21. kez şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlediği kutlama ile kupasına kavuştu.

21.05.2018-09:30 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-09:41) Şampiyon Galatasaray Kupasına Böyle Kavuştu!

Sarı kırmızılı ekip Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonu şampiyonluğunu Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen muhteşem bir organizasyonla kutladı.



FUTBOLCULAR SEÇTİKLERİ ŞARKILAR EŞLİĞİNDE SAHNEYE ÇAĞRILDI

Kutlamada öncelikle kulüp çalışanları isimleri anons edilerek sahneye davet edildi. Kulüp çalışanlarının ardından sarı kırmızılı futbolcular tek tek sahneye çağrıldı.

Her bir futbolcu, adının anons edilmesi sonrası kendi seçtiği şarkı eşliğinde sahneye yürüdü. Yabancı futbolcuların ülkelerinin bayraklarıyla yer aldığı organizasyonda pek çok oyuncu da çocuklarıyla beraber sahneye çıktı.






GOMİS ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Aleyna Tilki'nin "O sen olsan bari" şarkısı eşliğinde sahneye çıkan Bafetimbi Gomis, mikrofonu alarak taraftarların isteğini kırmadı ve tezahürat yapıp, "üçlü" çektirdi.

Jason Denayer'in podyuma çıkan yolun başına kadar omzunda taşıdığı Yuto Nagatomo, samuray figürleri içeren hareketleriyle sahneye gelirken, Japon oyuncunun ardından anons edilen Jason Denayer ise seçtiği hip hop müziği eşliğinde dans ederek sahneye çıktı.

Cimbom’un Faslı yıldızı Younes Belhanda ise sahneye seçtiği ilahi ile çıkmayı tercih etti. Belhanda'nın adı anons edildiğinde, stat hoparlörlerinden, "Taleal bedru aleyna" ilahisi çalındı.

Tarık Çamdal'ın ismi anons edildiğinde bazı tribümlerden ıslıklı protesto gelmesi dikkat çekerken daha sonra bazı taraftarlar Tarık Çamdal lehine tezahürat yaptı ve tezahürata futbolcular da alkışlarla karşılık verdi.



FATİH TERİM ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİYLE SAHNEDE

Futbolcuların sahneye çıkmasından sonra teknik kadro sahneye çıktı.

Brezilya Milli Takımı'nın kampında bulunması sebebiyle kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in yer alamadığı etkinlikte, önce yardımcı antrenörler Hasan Şaş, Ümit Davala ve Levent Şahin podyuma çıkarken, en son teknik direktör Fatih Terim sahnedeki yerini aldı.

Tecrübeli teknik adam, kızları Merve, Buse ve torunlarıyla beraber podyuma çıkarken, bu sırada Terim’in seçtiği Şampiyonlar Ligi müziği çalındı. Bu sırada tribünler de "İmparator Fatih Terim" tezahürlatları yaptı.



ŞAMPİYONLUK KUPASI ALİ DÜRÜST’TEN

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu şampiyonluk kupası verildi.

Organizasyonda Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak'ın da podyumdaki yerini almasının ardından, kupa seremonisine geçildi.

Oyuncular ve teknik kadroya madalyalarını Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu takarken, şampiyonluk kupasını ise Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olan Galatasaray eski yöneticisi Ali Dürüst, takım kaptanları Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Hakan Balta'ya verdi.







LAZER GÖSTERİLERİ VE SANATÇILAR COŞTURDU


Kutlama kapsamında Türk Telekom Stadı'nın ortasına dev bir platform kurulurken, şarkıcılar da seyircileri coşturdu.



Sahne önünde yer alan 6 büyük LED ekranla tribündeki taraftarlara şampiyonluk kutlamasına dair görüntüler seyrettirildi. Taraftarlar, Aleyna Tilki, Berkay ve Gripin'in şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Lazer gösterileri ve görsel efektlerle muhteşem bir manzaranın ortaya çıktığı kutlamada, lig tarihinde kazanılan her bir şampiyonluğu temsilen 21 bayrak asıldı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal