Salih Uçan: ‘Adıma Besteler Yazıldığı Günleri Özlüyorum’

Süper Lig kulüplerinden Aytemiz Alanyaspor'da top koşturan Salih Uçan karantina zamanlarında evden canlı yayına katılarak açıklamalar yaptı.

16.04.2020-11:52 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-11:50) Salih Uçan: ‘Adıma Besteler Yazıldığı Günleri Özlüyorum’

Alanyaspor’da top koşturan eski Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

Şu sıralar Alanyaspor’da görev yapan Salih, “Fenerbahçe’ye gelişim büyük yankı uyandırmıştı. Herkes beni el üstünde tutuyordu. 19 yaşımdaydım ve tribünler bana besteler yapmıştı. O günleri özlüyorum.” ifadelerini kullandı.

‘HAZİRAN’DA BAŞLAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM’

“Evde film ve dizi izleyerek vakit geçiriyoruz. Bazen arkadaşlarla Pubg oynuyoruz. İlk 1 hafta dinlendim zaten daha sonra kulüp bazı ekipmanlar yolladı programlar yapmaya başladı. Bu durumun 1 ay daha süreceğini düşünüyorum. Haziran’da başlamak biraz zor gibi gözüküyor bence.

İlk 11’de başladığım hiçbir maçı kaybetmedim. 9 maçı kazanmışız bunu konuşuyoruz. Benim bu yaşıma kadar çektiğim en büyük zorluklar oynamadığım dönemlerdi. Her oynadığım dönemi iyi geçirdim. Buca’da oynadığım dönem Fenerbahçe’ye transfer oldum. Orada oynadıktan sonra Roma’ya transfer oldum.

İnsanlar şunu düşünüyor; Salih Roma’ya gitti üst düzey önemli isimlerle bir arada bulundu ama çalışmadı, öğrenemedi. Böyle bir şey yok. Sen sahaya çıkmazsan, süre almazsan ve oynayamazsan bu kayıp olur. Roma’da futbol olarak kayıp yaşamış olabilirim ama hayatım için önemli kazanımlar elde ettim” şeklinde konuştu.

26 yaşındaki yıldız orta saha, “Değişik kulüplerle kiralık olarak oynadım ama umduğumu bulamadım. Ne zaman ki Alanyaspor’a transferim gerçekleşti. Erol Bulut hocamla kendimi buldum” değerlendirmesini yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal