Salgına Yakalanan Rudy Gobert'ten İlk Açıklama

Basın toplantısında coronavirüs ile dalga geçmek için bütün cihazlara dokunan NBA oyuncusu Rudy Gobert açıklamalarda bulundu.

13.03.2020-12:40 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-12:04) Salgına Yakalanan Rudy Gobert'ten İlk Açıklama

Coronavirüs teşhisi konulan ve virüsle alakalı yaptığı hareketler nedeniyle herkesin tepkisini çeken NBA Utah Jazz oyuncusu Rudy Gobert özür diledi.

NBA'de Rudy Gobert'te coronavirüs tespit edilmesinden sonra tüm maçların askıya alındığı bildirildi. Gobert basınla yaşadığı olaydan 3 gün sonra coronavirüsünün pozitif çıkması ile dünya gündemine oturmuştu. Eleştirilerin odağında olan Gobert kendi Instagram hesabından özür metni yayınladı.

"Tehlikeye soktuğum herkesten özür diliyorum"

Rudy Gobert yayınladığı özür metninde şu ifadelere yer verdi: “Son 24 saatte destek ve endişelerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Teşhisin ardından çok fazla hissi bir arada yaşadım. Korku, kaygı ve utanç.

İlk ve en önemli şey, tehlikeye soktuğum herkesten özür diliyorum. O anda virüsü kaptığımı bilmiyordum. Dikkatsizdim ve bunun hiçbir bahanesi yok. Umarım benim yaşadıklarım bir uyarı niteliği taşır ve herkesin bunu ciddiye almasına yol açar. Virüsün yayılmasını engellemek ve diğerlerini eğitmek için bu deneyimlerimi sonuna kadar kullanıp elimden geleni yapacağım.

Şu an çok iyi bir bakım altındayım ve tamamen iyileşeceğim. Tüm destekleriniz için tekrar teşekkürler. Herkesi güvende ve sağlıklı kalmak için gerekli adımları atmaya çağırıyorum. Sevgiler.”

ESPN’den Adrian Wojnarowski’nin haberine göre Gobert'in soyunma odasında umursamaz bir tavırda olduğu ve tüm takım arkadaşlarına ve eşyalara dokunduğu belirtildi. Takım içinde yapılan testler sonucunda ise Jazz'ın genç yıldızı Donovan Mitchell'de de coronavirüs teşhis edildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal