Salah: 'Umarım Uzun Yıllar Liverpool'da Kalırım'

Liverpool'un geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ve bu sezonki lig şampiyonluğunda önemli pay sahiplerinden biri olan Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, İngiliz kulübünde uzun seneler kalmak istediğini belirtti.

01.07.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-12:33) Salah: 'Umarım Uzun Yıllar Liverpool'da Kalırım'

Liverpool'un 30 sene sonra Premier Lig şampiyonluğunda kilit rol oynayan yıldızlarından Muhammed Salah, İngiliz devinde uzun seneler forma giymek istediğini aktardı.

2018'de 5 senelik yeni kontrat imzalayan Muhammed Salah, bu sezon ligde attığı 19 golle kulübün en skorer oyuncusu oldu. Liverpool, finale 7 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi ve 19. lig şampiyonluğuna ulaştı.

BeIN Sports'a konulşan Mısırlı yıldız, duygularından bahsetti ve "Çok mutluyum. 30 yıl sonra lig şampiyonluğunu kazanmamızın ardından duygularımı tarif edemiyorum. İnsanların mutluluğunu görüyorum ve bu hepimiz için çok önemli." ifadelerini kullandı.

'UMARIM BURADA UZUN YILLAR KALIRIM'

"Buradaki atmosferi seviyorum." diye belirten Salah, "Bu yeri seviyorum ve umarım burada uzun yıllar kalırım. Buradaki atmosfer diğer yerlerden farklı. Takım olarak çok iyi uyum sağladık ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bu devam ettiği takdirde daha büyük başarılara ulaşabiliriz. Bu seviyerimizi sürdürmemiz zor; ancak imkansız değil." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal