Sakıb Aytaç: ‘Jahovic, Guilherme ve Sergen Hocanın Gitmesi Bizi Etkiledi’

Btctürk Yeni Malatyaspor’da Sakıb Aytaç kulübün yaşadığı kötü zamanların sebeplerini açıkladı.

15.04.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-12:24) Sakıb Aytaç: ‘Jahovic, Guilherme ve Sergen Hocanın Gitmesi Bizi Etkiledi’

Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sakıb Aytaç, takımın ikinci yarıda yaşadığı düşüşle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakıb Aytaç, yeni tip coronavirüs salgını önlemleri kapsamında evinde kişisel idmanlarına devam ettirdiğini söyleyerek, “Futboldan uzak kalmak ve sürekli evde olmak elbetteki sıkıcı. Tabi bir anda temponuz değişiyor. Tabi normalde maçlar, sezon başı ve devre arası kamplarıyla bambaşka bir tempomuz vardı. Günümüz çok yoğun geçiriyordu ama son bir aydır evimizdeyiz. Evimizde idman yapmaya çalışıyoruz ama ne kadar ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz buda soru işareti” ifadelerini kullandı.

‘SERGEN HOCANIN GİDİŞİ DE BİZİ ETKİLEDİ’

Yeni Malatyaspor'un ligin ikinci bölümünde gerçekleştirdiği düşüşü giden oyunculara bağlayan 28 yaşındaki oyuncu, “Evet oynadığımız son 11 maçtır galip gelemedik. Takımın temel taşları Jahovic ve Guilherme gidince bizi etkiledi. Sergen hocanın gidişi de bizi etkiledi. Ama biz sahaya 11 kişi çıkıyoruz. O arkadaşlarımızın yerine oynayanlar da iyi futbolcular. Bu kötü sonuçları giden o iki arkadaşımıza bağlamamalıyız. Şu an bir hava kaybetmiş durumdayız. Bunu düzeltmek için çok uğraşıyoruz ama şu anlık olmuyor. Çok çalışarak düzeltmek zorundayız. Ligin bitimine de az kaldı. Eğer böyle giderse Allah korusun kötü bir sonuç bizi bekleyebilir, bunu da hiçbirimiz istemez” şeklinde konuştu.

Sakıb, liglerin sıcak yaz aylarında devam etmesi durumunda zorlanacaklarını vurgulayarak şunları dile getirdi:

“Eğer lig başlarsa hava şartları oldukça zor olacak. En azından başlamadan önce kamp geçireceğimizi umuyorum. Biz evde ne kadar antrenman yaparsak yapalım sağlıklı olmuyor. Vücudumuzun toparlanması için bir aylık kamp süreci gerekecek.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal