Sakaryasporlu Oyuncular, Amedsporlu Oyuncular Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Amedspor ile Sakaryaspor arasında oynanan maçta Amedsporlu bazı oyuncular konuk takım futbolcularına kesici aletler ile saldırmışlardı. Sakaryasporlu oyuncuların maç sonunda şikayette bulunmalarının ardından olayla alakalı soruşturma açıldı.

04.03.2019-12:23 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-12:12) Sakaryasporlu Oyuncular, Amedsporlu Oyuncular Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Amedspor ile Sakaryaspor karşılaşmasının oynandığı esnada yeşil siyahlı bazı oyuncular, Amedsporlu Mansur Çalar'ın kesici bir aletle saldırısına uğradıklarını iddia ettiler. Maçın sonrasında polis merkezine giderek suç duyurusunda bulunan Sakaryasporlu bazı oyuncular, Amedsporlu Çağlar ile bazı futbolcular tarafından kesici alet ile yaralandıklarını söyleyerek şikayetçi oldular, ayrıca karşılaşma içinde uyarmalarına karşın hakemin uyarılarını dikkate almadığını ifade ettiler. Mesele ile alakalı sosyal medyada yer alan haberler ardından Amedspor Kulübünden yayınlanan açıklamada ise iddiaların yalan olduğu kaydedilerek, "Spor sahalarında toplumu ayrıştıracak kin ve nefretin oluşumuna neden olan bu davranışları kınıyor, yeşil sahalarda kardeşliğin ve dostluğun yeşermesini temenni ediyoruz" denildi.

FUTBOLCULAR KARAKOLA GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

Dün, Diyarbakır'da Amedspor ile Sakaryaspor arasındaki karşılaşmanın oynandığı esnada iddiaya göre Sakaryasporlu bazı oyuncular vücutlarının farklı yerlerinden kesici alet ile yaralandı. Maçın 1-1'lik sonuç ile bitmesinin sonrasında Sakaryaspor'lu oyuncular Teyfik Köse, Dilaver Güçlü, Hacı Ömer Doğru ve Ferhat Yazgan Diyarbakır'da Huzur Polis Merkezi'ne giderek, suç duyurusunda bulundu. Karakola şikayet için giden oyuncular sağlık kontrolünden geçerken kollarında, boynunda ve vücutlarının farklı yerlerinde yaralanmalar olduklarını söylediler. Sakarya'da olan yerel televizyonun görüntülerinde karşılaşma sırasında Amedspor kaptanı Mansur Çalar'ın Sakaryaspor kaptanı Ferhat Yazgan'a temasının ardından bu oyuncunun tepki gösterdiği fark ediliyor. Futbolcuların şikayeti ardından savcılık mesele ile alakalı soruşturma açtı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal