Saint Etienne Finali Seyircisiz Oynamak İstemiyor

Fransa Kupası finalinde Paris Saint-Germain ile karşılaşacak Saint Etienne Başkanı Romeyer, ''Seyircisiz Saint Etienne, Saint Etienne değil'' ifadelerini kullandı.

23.05.2020-14:03 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-14:00) Saint Etienne Finali Seyircisiz Oynamak İstemiyor

Yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle durdurulan Ligue 1, geçtiğimiz zamanlarda puan sıralamasına göre tescil olurken şampiyon da lider Paris Saint- Germain ilan edilmişti.

Ligue 1'de şampiyon ilan edilirken dikkatler Fransa Kupası finaline döndü. Paris Saint- Germain ile Saint Etienne'i karşı karşıya getirecek olan final için yeni iddialar çıkmaya devam ederken Saint Etienne tarafından da açıklama yapıldı.

'SEYİRCİSİZ MAÇIN NASIL OLDUĞUNU GÖRDÜK'

L'Equipe'e açıklamalarda bulunan Saint Etienne Başkanı Roland Romeyer, finali kapalı kapılar arkasında oynama niyetinde olmadıklarını dile getirdi.

Romeyer konuşmasında, ''Nantes karşısında oynadığımız seyircisiz maçın nasıl olduğunu gördük. Seyircisiz Saint Etienne, Saint Etienne değil'' şeklinde konuştu.

Ligi 30 puanla 17. sırada sonlandıran ve küme düşme hattının bir üst sırasında bulunan Saint Etienne, Fransa Kupası'nı alarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı amaçlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal