Şahika Ercümen: "Kaş'ın Sıcak Mavi Suları Bana Dalışı Çok Sevdiriyor"

Şahika Ercümen, Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen ‘Kaş Başka’ Outdoor Serbest Dalış Dünya Kupası ve Serbest Dalış Deniz Bireysel Türkiye Şampiyonası’nda kadınlar kategorisinde Dünya birincisi oldu.

02.10.2019-22:38 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-22:32) Şahika Ercümen: "Kaş'ın Sıcak Mavi Suları Bana Dalışı Çok Sevdiriyor"

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen ‘Kaş Başka' Outdoor Serbest Dalış Dünya Kupası ve Serbest Dalış Deniz Bireysel Türkiye Şampiyonası'nda ilk gün yarışları yapıldı. Dünya Kupası'nda Rus sporcu Andrey Matveenko ve serbest dalış dünya ve Türkiye rekortmeni Şahika Ercümen altın madalya kazandı.

19 SPORCU MÜCADELE ETTİ 

Kaş Belediyesi İnceboğaz Sosyal Tesisleri açıklarında yapılan ilk gün Dünya Kupası'nda Türkiye, Amerika, Kolombiya, Rusya, Polonya, Kazakistan ve Brezilya olmak üzere, 7 ülkeden toplamda 19 sporcu mücadele etti.

ALTIN MADALYA KAZANDI

Yarışlar sonunda, Sabit Ağırlık (CW) dalında 3,50 dakikayla 120 metreye dalan Rus sporcu Andrey Matveenko, 2,14 dakikada 66 metre dalışıyla serbest dalış dünya ve Türkiye rekortmeni Şahika Ercümen altın madalya kazandı.

Son Dakika Spor Haberler için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal