Sahaları Olmayan Gençler Çözümü "Kilim Sermek"te Buldu

Akyaka Gençlerbirliği Kulübü sporcuları, antrenman yapacak sahaları olmadığı için çareyi asfalta kilim sermekte buldu.

11.11.2019-13:32 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-13:03)

Kars'ın Akyaka ilçesinde 1 yıl önce kurulan Akyaka Gençlerbirliği Kulübü’nün sporcuları, sahalarının olmaması sebebiyle antrenmanlarını boş arazilerde ve tarlalarda gerçekleştirmek zorunda kalıyorlar. Yağışlı havalarda kazaları en aza indirmek için ise çözümü, antrenman sahalarına battaniye ve kilim sermekte buldular.

Akyaka Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Aramaz, sahalarının olmamasına ilişkin, "Yetkililerden tek isteğimiz buraya sentetik bir saha yapılmasıdır. Buradan çok yetenekli gençler çıkacağına inanıyorum." diyerek yetkililere seslendi.

MİNİBÜSTEN SOYUNMA ODASI

Yağışlar sebebiyle kayganlaşan zeminde oluşabilecek büyük sakatlıkları önlemek için, sporcuların getirdiği halı, kilim ve battaniyeleri kullanan Akyaka Gençlerbirliği Kulübü’nün, soyunma odası olarak da kulübe ait bir minibüsü kullandıkları öğrenildi.

"BURADAN ÇOK YETENEKLİ GENÇLER ÇIKACAĞINA İNANIYORUM"

Maddi imkansızlıklara değinen Akyaka Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Veli Aramaz, "Şu anda hava şartlarından dolayı aşırı toz ve yağmur sebebiyle çamur olduğu için tarlalar yerine ilçemizdeki pazar yerinde antrenman yapmaya karar verdik. Bu şartlarda yaptığımız antrenman çok sağlıklı değil, bunu biliyoruz ama başka hazırlanacak alanımız yok. Antrenmanlarda kalecimiz yaralanmasın diye arkadaşlar evlerinden battaniye, kilim, halı gibi yumuşak şeyler getirip kalecinin olduğu yere seriyor. Yetkililerden tek isteğimiz buraya sentetik bir saha yapılmasıdır. Buradan çok yetenekli gençler çıkacağına inanıyorum." şeklinde konuşarak yetkililere seslendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal