Saffet Sancaklı: 500 Tane VAR Koy Ama Adalet Gelmez

MHP Milletvekili ve Eski Efsane Futbolcu Saffet Sancaklı Açıklamalarda Bulundu

18.01.2020-11:00 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-10:56) Saffet Sancaklı: 500 Tane VAR Koy Ama Adalet Gelmez

MHP Milletvekili ve eski efsane futbolcu Saffet Sancaklı, TRT Spor’da Yasin Dallı’nın moderatörlüğünde yapılan Ajans Saati programında futbol gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

SÜPER LİG’DE ŞAMPİYONLUK ADAYINIZ

"Dört büyüklerin bir istikrarı yok. Bir hafta iyiler, sonrasında yoklar. Şu an en istikrarlı takım olarak Sivasspor’u görüyorum. Çok büyük yıldızları yok ama bir standartları var. Rıza Çalımbay hocayı ve yönetimi tebrik ediyorum. O standart lig sonuna kadar devam edebilir. Büyüklerde de kim daha çabuk toparlanırsa öne geçer ama öyle bir fotoğraf görmüyorum."

“VAR’A KARŞIYIM”

"VAR’a karşıyım. Düzgün olan VAR’a da karşıyım. Türkiye’de düzgün uygulanmıyor, ona komple karşıyım. VAR, bence futbolun doğasını öldürüyor. Futbol hatasıyla iyisiyle kötüsüyle seviliyor. VAR’ın adalet getirdiğini söylüyorlar. Biraz Anadolu takımlarının işine gelmiş gibi ama futbolun içinde barındırdığı şeyleri engelledi. Türkiye’deki VAR’a hepten karşıyım. Üç hakem VAR’da 24 kameradan seyrediyor, 4 hakem de sahada bulunuyor. 7 hakem, 24 kamera var ama doğru karar veremiyorlar. Doğru, düzgün, şerefli, haysiyetli, onurlu insanları koymazsan bin tane kamera, 500 tane VAR koy ama adalet gelmez." Açıklamalarında bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal