Sabri Sarıoğlu Kararını Verdi!

1999 yılında kapısından içeri adım attığı Galatasaray’da uzun yıllar kaptanlık yapan, geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Göztepe’de 1 sezon forma giyen Sabri Sarıoğlu'na yurt dışından teklif yağıyor.

01.08.2018-12:02 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-11:58) Sabri Sarıoğlu Kararını Verdi!

18 sezon forma giydiği Galatasaray ile geçtiğimiz sezon başında yolları ayrılan ve İzmir temsilcisi Göztepe ile anlaşan tecrübeli sağ bek oyuncusu Sabri Sarıoğlu'na, Katar ve Çin Ligi takımları yoğun ilgi gösteriyor.

Göztepe ile kontratı biten ve serbest kalan Sabri Sarıoğlu, kendisine yurt dışından gelen cazip teklifleri kabul etmezken, ailesinin isteği üzerine futbol hayatını Türkiye'de sürdürmek istiyor.

34 yaşındaki sağ beke Katar Ligi'nden bir takım teklif yaparken, tecrübeli futbolcuya Çin Ligi takımlarından da birkaç teklif geldiği öğrenildi. Eşinin işinden ötürü yurt dışında forma giymeye olumlu yaklaşmayan ve futbol hayatını Türkiye'de sürdürmek isteyen Sabri Sarıoğlu, gelen teklifleri reddederek Spor Toto Süper Lig ekiplerinden teklif beklemeye başladı.

Pek çok Spor Toto Süper Lig takımının tecrübeli futbolcu ile ilgilendiği öğrenilirken, Sabri Sarıoğlu'nun kariyerini hangi takımda sürdüreceği büyük merak konusu…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal