Ryan Donk: Kariyerimi Galatasaray’da Sonlandırmak İstiyorum

2018-2019 sezonu hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray’ın Hollandalı oyuncusu Ryan Donk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

14.07.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-13:15) Ryan Donk: Kariyerimi Galatasaray’da Sonlandırmak İstiyorum

Galatasaray’la sezon sonunda biten sözleşmesini uzatan ve yeni sözleşmesinde 21 maçta oynaması halinde kontratı 1 sezon daha uzayacak Ryan Donk, "21 karşılaşmada forma giymeyi hedefliyorum ancak esas hedefim tüm sezonda oynamak. Takıma elimden geldiği kadar yardımcı olmak ve kariyerimi de mümkünse Galatasaray’da sonlandırmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Igor Tudor döneminde yeteri kadar süre alamamasına ilişkin de açıklamalarda bulunan Donk, şunları söyledi:

"Bu durum her oyuncunun başına gelebilir fakat benim tecrübe ettiğim durum çok zordu. Sürekli forma giymek istiyorsunuz ve sizi birisi saha dışında tutunca tekrar geri dönmek çok zor. Ailemin, takım arkadaşlarımın desteği ve çok çalışmamla bu durumun üstesinden geldim ve yeni kontrat imzaladım. Şimdi yeni başarılar kazanmak adına çok çalışma zamanı."

Fatih Terim’in takıma gelmesiyle tekrar şans bulması ve bu fırsatı iyi değerlendirmesine ilişkin tecrübeli futbolcu, "Teknik direktörümüz sayesinde kazandığım güvenle herkes farklı bir futbolcu görüyor ancak ben aynı kişiyim yalnızca kendime olan güvenim arttı ve iyi sonuçlar elde ederek şampiyonluğa ulaştık.” değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal