Ryan Babel Galatasaray'dan Gidiyor!

Galatasaray'ın sene başında takımına dahil ettiği Ryan Babel, aslan takımından gidiyor

07.01.2020-08:52 - (Son Güncelleme: 07.01.2020-11:01) Ryan Babel Galatasaray'dan Gidiyor!

Cim Bom'da 33 yaşındaki oyuncu hakkında flaş bir gelişme oldu. Babel ve menajeri bir takımla anlaşma sağladıklarını, izin alınması durumunda kiralanacağını yönetim kuruluna söylerken teknik adam Fatih Terim, beklentilerin altında kalandeneyimli futbolcu Ryan Babel'in transferine izin verdi.Onyekuru geldikten sonra Sekidika transferleriyle Babel'in oyuna katılma fırsatı bulamayacağı için takımdan gitme kararı verdiği söylendi.

Galatasaray, Babel'in kiralanmasıyla hem ikinci devre vereceği ücretten kurtulmuş hem de kasasına bir miktar para girmiş olacak. Bu da 1.5 milyon Euro civarında bir fiyat olarak düşünülüyor.

Sarı kırmızılıların bu seneki transferi Ryan Babel, ligin ilk devresinde pes etti, pes dedirtti. Teknik hoca Fatih Terim'in en güvendiği oyuncular arasında bulunan Hollandalı yıldızla yolların hemen ayrılması bekleniyor. Yalnızca futbolu değil, özel hayatıyla da haberlere çıkan Babel, bu sezon ligde 15 maçta sarı kırmızılı formayı terletti ve 5 gol, 1 asist yaptı.

Galatasaray'ı Sildi

Şampiyonlar Ligi'nde de 4 karşılaşmada oynayan Galatasaray'lı futbolcu bunlarda pasif kaldı. Son derece keyifsiz ve isteksiz kalan oyuncu, sosyal medya hesabında yer alan Galatasaray ifadesini sildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal