Rüştü Reçber'in Eşinden Çarpıcı Açıklama!

Eski milli file bekçisi Rüştü Reçber’in coronavirüse yakalandığını eşi Işıl Reçber cumartesi gecesi açıklamıştı.

30.03.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-11:19) Rüştü Reçber'in Eşinden Çarpıcı Açıklama!
Eski milli file bekçisi Rüştü Reçber’in coronavirüse yakalandığını eşi Işıl Reçber cumartesi gecesi açıklamıştı.


Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'in açıklamaları şu şekilde:

“Rüştü’yü COVID-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunmaktayız. Şoktayız! Eşim önce Allah’a sonra, sonra Türk hekimlerine emanet. İnşallah bu kötü günler geçecek. Ben, kızım Tuana ve oğlum Mehmet Burak’ın testleri ise negatif çıktı. İşin en zor tarafı; Rüştü’nün yanında olamamak.”

'FARKLI ODALARDA YATIYORDUK'

“Ben kızım ile 3 hafta önce Amerika’dan döndüm. Bu süreçte sadece bir kere dışarı çıktım ve ortağı olduğum sağlık merkezine bir saatliğine gittim. Orası asla güzellik salonu değil. Amerika’dan geldikten sonra Rüştü ile odalarımızı bile ayırmıştık. Evde tam karantina altındaydık. Rüştü işleri nedeniyle birkaç kez dışarı çıkmak zorunda kaldı. Son bir haftadır da evdeydi” 

Süreç nasıl başladı?

Işıl Reçber açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Geçen cuma (27 Mart) Rüştü, kaslarının ve başının ağrıdığını söyledi. Cumartesi de hızla ateşi yükseldi, üşümeye ve öksürmeye başladı. Bu durum beni endişelendirdi. Rüştü’yü zorla hastaneye götürdüm. Hemen tedavi altına aldılar. Sonrasında hiç görmedim. Yattığı kata çıkartmıyorlar. Hatta telefonla bile konuşturmuyorlar. Doktorlar ilk 72 saatin çok kritik olduğunu belirtti.”

'Sevgi ilaç olacak'

Sosyal medyada coronavirüse karşı alınan tedbirleri hiçe saymak ile suçlanan Işıl Reçber linç edilmesine yönelikte şu sözleri söyledi:

“İnanın yazılanları hiç okumuyorum. Vaktim de yok, enerjim de. İstediklerini yazsınlar, çizsinler. Yeter ki, eşim bir an önce iyi olup evine dönsün. Benim vicdanımdan önce kendilerini sorgulasınlar. Cumartesi sabaha kadar telefonlarım susmadı. İnanıyorum ki, insanların sevgisi ve duası Rüştü’yü iyileştirecek.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal