Rüştü Reçber'den Fenerbahçe'nin Genç Kalecisi Altay Bayındır'a Övgü Dolu Sözler!

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Rüştü Reçber, sarı lacivertlilerin genç kalecisi Altay Bayındır hakkında değerlendirmelerde bulundu.

02.08.2019-09:42 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-09:36) Rüştü Reçber'den Fenerbahçe'nin Genç Kalecisi Altay Bayındır'a Övgü Dolu Sözler!

"6 gol yemiş bir takımın kalesinde durmak kolay değildir"

"Bir gün önce 6 gol yemiş bir takımın kalesinde durmak kolay değildir. Altay çok genç olmasına rağmen dik durdu, güven verdi. Yediği gollerde bile kurtarışlarını yaptı. Altay Bayındır, zorlu bir rakip karşısında çok önemli bir performans gösterdi. Kaleci tekniği açısından özgüvenli bir duruşu vardı. Ayrıca sadece bir gün önceki maçta 6 gol yemiş bir takımın kalesinde durmak kolay değildir. Çok genç olmasına rağmen dik durdu ve güven verdi. Yediği gollerde bile kurtarışlarını yaptı. Burada takımın savunma zaafiyeti ön plana çıktı.

"Umarım kendisini geliştirir"

O nedenle bir kaleci gözüyle ben Altay’ın Fenerbahçe’nin geleceği için önemli bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Tabi ki eksikleri olacaktır. Sonuçta çok genç bir isim ve kendini geliştirmesi, sürekli çalışması lazım. Kendisiyle ilgili genel düşüncem oldukça pozitif.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal