Rüştü Reçber: ''Kupayı Liverpool Aldı ama Esas Kazanan İngiltere''

Liverpool ile Chelsea arasında oynanan maçı yorumlayan Rüştü Reçber sert sözlerde bulundu..

15.08.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-09:04) Rüştü Reçber: ''Kupayı Liverpool Aldı ama Esas Kazanan İngiltere''

UZATMALARDA GOL YAĞMURU

Normal süresi içinde 2 gol olan maçta uzatmalar başladıktan 10 dakika sonra toplam 2 gol oldu.. 90 dakikaya 2 gol sığdırabilen İngiliz ekipleri, uzatmalarının ilk 10 dakikasında attıkları birer gol ile durumu 2-2'ye taşıdılar ve maç penaltılara gitti.

LIVERPOOL PENALTILARLA KUPAYA UZANDI

Penaltı atışlarında hata yapmayan Liverpool kupanın sahibi oldu: 7-6

RÜŞTÜ REÇBER: KAZANAN İNGİLTERE OLDU

"İNGİLTERE’nin iki büyük kulübünün buluşması bu sefer Boğaz’ın incisi Vodafone Park’ta gerçekleşti. Geçtiğimiz sezon İngiliz futbol tarihinin kulüpler bazında belki de en başarılı dönemiydi. Ve dün akşam bunun ispatını tribünleri dolduran İngiliz taraftarlarla beraber tüm futbolseverlere gösterdiler. Aslında dün akşamın en şanslı tarafı kuşkusuz İngilizler’di. Sonuçta bu onların şovuydu ve her halükârda kupanın kazananı onlar olacaktı.

İşler Klopp’un istediği gibi başladı. Buldukları gol ve ortaya koydukları oyun kendilerine geldiklerini gösterdiler. Ama bu rüzgar kısa sürdü. Erken gelen gol tekrar oyunun yavaşlamasına neden oldu. İki takım da hata yapmaktan korkan bir futbol anlayışına bürününce maçtaki tempo da haliyle düştü. Uzatma dakikaları daha heyecanlı, zevkli ve daha tempoluydu. Her iki takımın da hak ettiği bir maç oldu. Ama dediğim gibi dün asıl kazanan İngiliz futbolu oldu."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal