Rosell: 'Neymar Dünyanın En İyi İkinci Oyuncusu'

Barcelona'nın eski sahibi, Lionel Messi'den sonra en iyi futbolcu olarak sıralamaya koyduğu Brezilyalı futbolcu Neymar'ın, Katalan devi tarafından kadroya katılması gerektiğini ifade etti.

29.05.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-16:56) Rosell: 'Neymar Dünyanın En İyi İkinci Oyuncusu'

COPE ve Radio Marca'ya açıklamalarda bulunan Rosell, "Eğer Barcelona başkanı olsaydım, Neymar'ı transfer etmek için şansımı denerdim. O, Messi'nin arkasında dünyanın en iyi ikinci oyuncusu ve kulüp için ideal bir isim." şeklinde konuştu.

'İKİ OYUNCUYU TAKAS İÇİN KULLANABİLİRDİM'

Barcelona'nın transfer listesinde yer alana ve Katalan devinin 111 milyon euroyu vermeye hazır olduğu söylenilen Lautaro Martinez hakkında da açıklama yapan Rosell, "Lautaro için 111 milyon euro vermezdim ama iki oyuncuyu takas için kullanabilirdim." ifadelerini kullandı.

ELBER: 'NEYMAR'IN BARCELONA'YA DÖNMESİ MÜMKÜN DEĞİL'

Brezilyalı forvet Elber "Barcelona Neymar'ı yeniden almalı mı?" sorusuna şöyle cevap vermişti:

"Hayır. Neymar'ın Barcelona'ya dönmesi mümkün değil. Bence Neymar, Barcelona ile kötü ayrıldı çünkü dünyanın en iyisi olmak istediği için gitmek istediğini söylemişti. Tanrı aşkına, PSG formasıyla oynarken dünyanın en iyisi olmayacaksın. Bunun için Real Madrid'e ya da Barcelona'ya; Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceğin bir takıma gitmen lazım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal