Ronaldo'nun İfadesi Ortaya Çıktı: Bana Dokundu

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun cinsel istismar davasında verdiği ifade ortaya çıktı. Ronaldo ifadesinde, "Bana olmaz dedi ancak vücuduma dokundu" dedi.

01.12.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-16:42) Ronaldo'nun İfadesi Ortaya Çıktı: Bana Dokundu

Kathryn Mayorga isimli Amerikalı bir kadın 2009 senesinde Ronaldo'nun Las Vegas'taki bir otelde kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etmişti. Alman Der Spiegel dergisi, olayın sonrasında Eylül 2009'da Ronaldo'nun olayla alakalı sorgulama esnasında verdiği ifadeyi ele geçirdi.

"MAYORGA'NIN BEDENİNDE BAZI MORLUKLAR OLUŞTU"

İfadelerde Mayorga, "Bayan C", Ronaldo da "X" olarak isimlendiriliyor. İfadeye göre Ronaldo'ya "o gece neler olduğu" sorulduğunda Portekizli şöyle cevap verdi: "Onunla beraber olduk. Esasen istemediğini ifade ediyordu fakat beden dili bunun tam tersini söylüyordu. Ardından onunla beraber olmayı sürdürdüm. Biraz kabaydı. O esnada vücudunda bazı morluklar meydana geldi. Tüm bu olaylar yaşanırken o "Bunu yapma" demeye devam ediyordu."

"BİRLİKTE OLMAMIZIN UYGUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ"

Gene aynı ifadeye göre Ronaldo genç kadından özür diledi. Gene aynı belgelere göre avukatın "Sen ne söyledin, Bayan C ne dedi?" sorusuna "Şimdilik yeni tanıştığımız için beraber olmamızın uygun olmadığını ifade etti. Fakat buna karşın bedenime dokundu" diye cevap verdi.

"DEFALARCA HAYIR DEDİ"

Ronaldo'nun avukatının "Bayan C. olay esnasında hiç sesini yükseltti mi çığlık attı mı" sorusuna da "Defalarca "hayır" dedi ve durdu" diye cevap verdi. Olayın bitmesinin ardından ise Ronaldo genç kadının kendisine "Beni sen zorladın" diye çıkıştığını ve "Sen salaksın, ben diğerleri gibi değilim" dediğini söyledi. Futbolcu, bunun ardından genç kadından özür dilediğini ifade etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal