Ronaldo’dan Sevindirici Haber Geldi!

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo’dan iyi haber geldi.

14.08.2018-15:39 - (Son Güncelleme: 14.08.2018-15:37) Ronaldo’dan Sevindirici Haber Geldi!

Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede gözlem altında tutulan Brezilyalı efsanenin taburcu edildiği açıklandı.

Tatil yaptığı Ibiza'da rahatsızlanan ve zatürre teşhisiyle geçtiğimiz hafta sonu hastaneye kaldırılan Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo, taburcu oldu.

Hastane yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, iyileşen Brezilyalı eski oyuncu, sabah saatlerinde hastaneden taburcu edildi. Açıklamada, basınla karşılaşmak istemeyen efsane futbolcunun hastanenin farklı bir kapısından çıkış yaptığı bildirildi.

Hastaneye kaldırılmasının ardından hakkındaki söylentilere nokta koymak adına Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Ronaldo, "Şiddetli bir grip geçirdiğim için cuma gününden beri hastanedeyim, fakat korkulacak bir durum yok, her şey kontrol altında. Önümüzdeki gün taburcu olup evime döneceğim. Herkese destek mesajları için teşekkürler." ifadelerine yer vermişti.

Kariyerinde Cruzeiro, PSV Eindhoven, Barcelona, Inter, Real Madrid, Milan ve Corinthians takımlarında oynayan Ronaldo, 2011’de futbol yaşantısını noktalamıştı. Efsane golcü, Brezilya Milli Takımı ile 1994 ve 2002 Dünya Kupası şampiyonlukları yaşarken, 1996, 1997 ve 2002’de dünyada yılın futbolcusu seçilmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal