Ronaldo'dan Enes Ünal'a Övgü Dolu Sözler

İspanya'nın Real Valladolid ekibinde son haftalardaki üstün performansıyla dikkat çeken Enes Ünal'a kulüp başkanı Brezilya'nın efsane oyuncusu Ronaldo Nazario'dan da övgü geldi.

17.01.2020-11:40 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-11:46) Ronaldo'dan Enes Ünal'a Övgü Dolu Sözler
A muhabirinin Enes Ünal ile gerçekleştirdiği özel röportaja flaş bir şekilde misafir olan Ronaldo, son iki karşılaşmasında 2'şer gol atan milli oyuncuya "gollere devam" dedi.

"Enes iyi, çok iyi" diyen Ronaldo, milli oyuncudan beklentisinin "daha fazla gol" olduğunu belirtti.

Brezilyalı Ronaldo, 2018 eylül ayında yüzde 51'ini satın aldığı Real Valladolid takımında yatırımlarını yükselterek 2019'da hisselerini yüzde 72,7'ye kadar çıkarmıştı.

Enes ise başkanı Ronaldo ile alakalı olarak "Gerçekten çok sıcakkanlı, çok iyi biri ve çok iyi bir başkan." yorumunu yaptı.

43 yaşındaki Ronaldo'nun Madrid'de yaşamasına karşın yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Valladolid'e devamlı gelerek kulüple ve takımla ilgilendiğini söyleyen Enes, konuşmasına şöyle devam etti:

"Her maça gelmeye çalışıyor. Bizimle irtibat halinde ve bu da bir futbolcu için gerçekten inanılmaz bir şey. Hem başkanınızın o kadar sıcakkanlı biri olması hem de büyük bir kariyere sahip olup yine de size karşı samimi ve ilgili davranması gerçekten çok güzel."

"Ronaldo efsane bir futbolcuydu. Bazen başkan bize sahada birkaç figür öğret, dediğiniz hiç oldu mu?" sorusuna ise gülümseyerek "O kadar da samimi değiliz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal