Ronaldo La Liga’da Kulüp Satın Aldı!

Brezilya’nın efsane isimlerinden Ronaldo, bu sezon İspanya La Liga’ya yükselen Real Valladolid'in çoğunluk hissedarı oldu.

03.09.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 03.09.2018-17:38) Ronaldo La Liga’da Kulüp Satın Aldı!

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Valladolid’in çoğunluk hissesini satın aldı.

Brezilyalı efsane, takımın başkanı Carlos Suarez ve Belediye Başkanı Oscar Puente ile Valladolid belediye binasında gerçekleşen törende hazır bulundu.

Futbolda kazandığı deneyimlerin kendisini bir kulüp sahibi olmaya hazırladığını belirten Ronaldo, "Rekabet edebilecek en iyi takımı oluşturmayı hedefliyoruz ve yönetimde şeffaf olacağız." şeklinde konuştu.

Valladolid taraftarlarından da kendilerine güvenmelerini isteyen efsane isim, "Birlikte olursak bizi yenmenin çok zor olacağı düşüncesindeyim. Herkesin bu takımı oluşturmaya yardımcı olmasını istiyorum ve taraftarları bu projeye katılmaya çağırıyorum. Bize fikirlerinizi, görüşlerinizi, eleştirilerinizi ve umutlarınızı verin. Real Valladolid'in bugününün ve geleceğinin bir parçası olmanızı istiyorum." ifadelerini kullandı.

İspanyol basını, Ronaldo’nun kulübün %51'lik hissesini 30 milyon euro karşılığında aldığını ve kulübün başkanlık görevini yapacağını belirtti.

Milli oyuncu Enes Ünal'ın da forma giydiği Real Valladolid, 90 yıllık tarihi boyunca bu sezon 41. kez La Liga'da mücadele ediyor. Takım, son olarak 2013-14 sezonunda La Liga'da oynamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal