Ronaldo Juventus Formasıyla İlk Golünü Attı!

Juventus’un yeni transferi Cristiano Ronaldo, siyah beyazlı ekibin B takımı ile oynanan karşılaşmada ilk kez sahaya çıktı ve ilk maçında golle tanıştı.

13.08.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-12:32)
2018-2019 sezonunun en flaş transferine imza atan Juventus’ta B takımı ile yapılan hazırlık maçında Portekizli yıldız ilk kez siyah beyazlı formayı giydi.

Juventus formasını, siyah beyazlıların B takımı ile oynadığı karşılaşmada ilk defa sırtına geçiren Portekizli yıldız, 9. dakikada yeni takımındaki ilk golünü kaydetti.

İtalyan devi Juventus, yeni sezon öncesi hazırlık maçında B takımı ile Villar Perosa'da karşı karşıya geldi. Yaz transfer döneminde Real Madrid'den bonuslarla birlikte 117 milyon euro karşılığında Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, ilk kez Juventus formasını giydiği hazırlık maçında ilk golüne imza attı.

33 yaşındaki yıldız futbolcu, Juventus formasıyla çıktığı ilk karşılaşmada ilk golünü kaydetti. 63 yıldır gelenek halinde devam eden sezon açılışını, kulübün sahibi Agnelli ailesinin yaşadığı bölgede, Juventus B takımı ile hazırlık maçı oynayarak gerçekleştiren Juventus, karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın golleri Ronaldo, Capellini, Dybala(2) ve Marchisio’dan geldi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal