Ronaldo: 'Enes Ünal'ın Valladolid’de Geleceği Yok'

La Liga takımlarında Real Valladolid’in başkanı olan eski Brezilyalı yıldız Ronaldo, milli oyuncu Enes Ünal’ın gelecek sezon takımda yer almasının "çok zor" olduğunu belirtti.

18.06.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-14:37) Ronaldo: 'Enes Ünal'ın Valladolid’de Geleceği Yok'

La Liga takımlarından Real Valladolid’in başkanı olan efsane Brezilyalı oyuncu Ronaldo Nazario, milli oyuncu Enes Ünal’ın geleceği ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Efsane futbolcu Ronaldo, yeni sezon Enes'in takımda devam etmesinin "çok zor" olduğunu aktardı.

La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru Santander bankasının basın mensuplarına yaptığı video konferansta soruları cevaplayan Ronaldo, Villarreal’den kiralık şekilde iki sezondur Valladolid kulübünde forma giyen genç forvet Enes Ünal hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Ronaldo, "İnşallah Enes bir yıl daha kadromuzda olur ama ben bu olasılığı çok zor görüyorum. Bizim için çok önemli bir futbolcu ama şimdi kendi takımına, Villarreal'e dönmek zorunda. Biz elbette ona sahip olmak isteriz ama bu bize bağlı değil. Fakat şunu söyleyebilirim ki, Enes’i kadromuzda tutmak ve gollerine bizde devam etmesini sağlamak için büyük bir çaba harcayacağız." ifadelerini kullandı.

Villarreal takımıyla Haziran 2022’ye kadar devam eden kontratı olan 23 yaşındaki milli oyuncu Enes Ünal, kiralık şekilde görev yaptığı Valladolid ile olan kontratının bu sezon bitiminde sona ermesinden ötürü Villarreal’e tekrar dönecek. Enes ile Türk takımlarının da içerisinde olduğu çok sayıda takımın ilgilendiği biliniyor.

Diğer taraftan futbol camiasının efsane simalarından biri olan Fenomen Ronaldo, kendisine göre gelmiş geçmiş en iyi yıldızları, "Pele, Diego Armando Maradona, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo" şeklinde sıraladı. Paris Saint Germain’de oynayan Fransız yıldız Kylian Mbappe’nin tarzını, oynadığı zamanda kendi futboluna çok benzettiğini aktaran Ronaldo, "Futbolumu, günümüzde bana en çok hatırlatan isim Mbappe. Son vuruşları, topla oynama şekli, fizik gücü bana çok benziyor." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal