Ronaldo Davasında Flaş Gelişme! Her Şeyi Kabul Etti!

Cinsel saldırı ile suçlanan Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun konu ile alakalı 2009 senesindeki ifadesi ortaya çıktı. Ronaldo ifadesinde olayı kabul etmiş.

09.10.2018-18:09 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-18:04) Ronaldo Davasında Flaş Gelişme! Her Şeyi Kabul Etti!

Cristiano Ronaldo'nun 2009 senesinde Las Vegas'ta Katrin Mayorga isimli kadını tecavüz ettiği suçlaması ile yeniden açılan soruşturmada önemli ayrıntılar meydana çıktı. Alman Der Spiegel gazetesi, Ronaldo'nun 2009 senesinde avukatına yaptığı itirafları ortaya çıkarttı. Çok konuşulacak itiraflarda Ronaldo, Mayorga'ya tecavüz ettiğini şu sözlerle kabul etti:

''POZİSYONU DEĞİŞTİRMEDİK, 5-7 DAKİKA SÜRDÜ''

''Onunla ters ilişkiye girdim. İzin verdi. Yüz üstü yatağa uzandı. Ben de arkasındaydım. 5-7 dakika devam etti. İstemediğini ifade etti fakat yapmama da izin verdi. Her şey çok hızlı oldu. Birden beni itti ve 'Hayır yapma, ben diğerleri gibi değilim.' diye söylenmeye başladı. Birkaç defa ilişki esnasında durmamı söyledi. Herhangi bir yardım çağrısı yapmadı.''

TAKIM AVUKATLARININ HEPSİ RONALDO'YA YARDIM ETMİŞ

Alman gazetesi, öte taraftan 2009 senesinde Ronaldo'nun nasıl hapisten kurtulduğunun ayrıntılarını da açıkladı. Bütün takım avukatlarının Ronaldo için uğraştığını söyleyen Der Spiegel, avukat Carlos Osorio'nun Ronaldo'ya sağladığı ayrıntıları da sıraladı.

ÖZEL DEDEKTİF, LONDRA'DAN HUKUK DANIŞMANI

Osorio'nun Ronaldo'ya Vegas'tan özel bir dedektif (Biri için saatte 475 dolar), iki Portekizli avukat ve Londra'dan bir hukuk danışmanı (sloganı 'problemi bul, krizi çöz) tuttuğu bildirildi.

Ronaldo'nun ortaya çıkan tecavüz itiraflarınının ardından futbolcudan nasıl bir cevap geleceği merak konusu oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal