Ronaldinho Hapiste İlk Telefon Hakkında Eski Takım Arkadaşını Aradı

Barcelona ve Brezilya Milli Takımı'nın eski efsane oyuncusu Ronaldinho, bir süre önce Paraguay'da hapse girmişti. Ronaldinho'ya hapiste ilk defa telefon hakkı verildiğini ve Brezilyalının Barça'dan eski takım arkadaşı olan Puyol'u aradığı açıklandı.

04.04.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-16:46) Ronaldinho Hapiste İlk Telefon Hakkında Eski Takım Arkadaşını Aradı

Geçen haftalarda Paraguay'da sahte pasaport taşıdığı için tutuklanıp hapse giren ve 6 ay ceza alan Brezilyalı eski yıldız Ronaldinho, dünyayı saran coronavirüsü salgını nedeniyle ziyaretçi yasağı konulmasından ötürü kimseyle yüz yüze görüşemiyordu.

El Mundo'nun yaptığı habere göre eski efsaneye telefonla arama hakkı verildi. Ronaldinho da bu ayrıcalığı Barcelona'dan eski takım arkadaşı olan Carles Puyol'u arayarak kullandı. Katalan devinin eski kaptanı, Brezilyalı eski futbolcuya moral verdiği ifade edildi.

Bu sırada efsane futbolcunun, dünyanın her bir tarafından mektup aldığı ve bunlara tek tek cevap verdiği belirtildi.

Diğer taraftan Ronaldinho, geçen günlerde hapiste bir futbol turnuvasında yer almış ve takımını şampiyonluğa taşımıştı. Efsane futbolcunun hapisteki zamanları, basın tarafından yakından izlendiği açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal