Roma’dan Beşiktaş ve Galatasaray'ın Yıldızlarına Kanca

Roma, Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup ve Galatasaray’ın genç savuma oyuncusu Ozan Kabak’ı renklerine katmak istiyor.

07.01.2019-15:19 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-15:30) Roma’dan Beşiktaş ve Galatasaray'ın Yıldızlarına Kanca

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup ve Galatasaray’ın genç savunmacısı Ozan Kabak’ı gündemine aldı.

İtalyan basınında yer alan habere göre İtalyan basınına göre Roma Oğuzhan Özyakup’u tekrardan gündemine aldı. 26 yaşındaki yıldız oyuncu, sezon başında da Roma’nın gündemine gelmiş fakat transferi gerçekleşmemişti.

İtalyan ekibinin Oğuzhan için Beşiktaş’a kiralama teklifi ile gideceği belirtilirken alternatif olarak West Ham United forması giyen Pedro Obiang ve Torino forması giyen Souahilo Meite olduğu iddia edildi.

Roma’nın gündemindeki diğer isim ise Galatasaray forması giyen Ozan Kabak. İtalyan ekibinin gen stoper için sezon sonu temas kuracağı belirtiliyor.

Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Oğuzhan’ın bu sezon çıktığı resmi maçlarda 2 gol 4 asistlik performans gösterdi. Oğuzhan Özyakup ile İngiltere Premiere Lig ekiplerinden Southampton’da ilgileniyor.

Galatasaray ile 2020 yılına kadar sözleşme uzatan genç stoper ise bu sezon Galatasaray ile 17 resmi maça çıktı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal