Roma’da Cengiz Ünder Kararı

Coronavirüsü salgınının etkisini en fazla hisseden ülkelerden biri olan İtalya'da futbol ekonomisi çöktü. Ciddi bir ekonomik krizle karşılaşan Roma’da Cengiz Ünder hakkında flaş bir karar alındı.

08.04.2020-15:35 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-15:33) Roma’da Cengiz Ünder Kararı

Bütün dünyayı saran yeni tip coronavirüsü (Covid-19) özellikle İtalya’da yaşamı derinden sarstı. Ülkede birçok şirket ve kurum pandemi sonrası ciddi bir mali problem yaşarken futbol takımları da gerçekleşen tablodan kötü etkilendi.

İtalya Serie A takımlarından Roma coronavirüsün sebep olduğu mali krizle başa çıkmak için çözüm yolları aramakta. Gelecekle alakalı çalışmalar yapan ve maaş ödemeleri hususunda dengeyi kurma stratejisi kuran başkent kulübünde flaş kararlar alındı.

CENGİZ HAMLESİYLE NEFES ALMAK İSTİYOR

İtalya’da Calciomercato paylaştığı habere göre; sarı- kırmızılı takım futbolcu satışı hususunda ilk sıraya milli oyuncumuz Cengiz Ünder’i ekledi. Bundesliga ve Premier Lig kulüplerinin takibinde olan Cengiz’i yüksek bir fiyata satarak ekonomik açıdan önemli bir gelir elde etmek isteyen Roma bu hareketiyle bir bakımdan nefes almış olacak.

Salgın sebebiyle ekonomik krize giren ve yeni gelir bulmanın hesaplarını yapan Roma ekibi Cengiz’i elden çıkarmak zorunda kalacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal