Roma Taraftarı İsyan Etti: 'Ligi Durdurun'

İtalya'da birçok kulübün taraftarı liglerin tekrardan başlamasına karşı eleştirileri arttırırken, Roma taraftarı tesislerin önü ve şehrin çeşitli bölgelerine olayla alakalı pankartlar astı.

08.05.2020-14:31 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-14:30) Roma Taraftarı İsyan Etti: 'Ligi Durdurun'

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından en fazla etkilenen ve liglerini askıya alan ilk Avrupa ülkesi olan İtalya’da hükümetle futbol otoriteleri içerisindeki toplantılar devam ederken, seyircisiz bir şekilde tekrardan başlatılmak istenen sezona karşı sesler de yükselmeye başladı.

Roma kulübü taraftarları, ülkenin içinde olduğu kötü koşullarda futbolun tekrardan başlamasını istemiyor. Tesislerin önüne ve şehrin çeşitli kısımlarına pankartlar açan sarı- kırmızılı taraftarlar, henüz geleceği belli olmayan Serie A sezonuyla alakalı 'Ligi durdurun' şeklinde çağrılarla yetkililere seslendi.

'SİZİN İÇİN SAĞLIK, PARADAN DAHA AZ ÖNEMLİ'

Cengiz Ünder ve Mert Çetin'in de top koşturduğu kulüp, tesislerinde idmanlara başlarken tesislerin dışında da hareketlilik devam ediyor.

Roma taraftarlarının koydukları pankartlarda, "Bu durumdaki bir ülkede ligin tekrar başlatılmasına karşıyız", "Bizim için sezon burada birmiştir", "Sizin için sağlık paradan daha az önemli, ülkede olağanüstü durum var, lig durdurulmalı" şeklindeki cümleler dikkat çekti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal