Roma, Bahçeli'yi Neden Davet Ettiklerini Açıkladı!

AS Roma Kulübü, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye gönderdikleri resmi davetle alakalı basında çıkan spekülasyonların ardından açıklamalarda bulundu.

24.11.2018-15:25 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-15:14) Roma, Bahçeli'yi Neden Davet Ettiklerini Açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın Şampiyonlar Ligi'nde sahasında mücadele vereceği Real Madrid maçına davet edilmişti. Bahçeli bu davet için Roma Kulübü'ne önce teşekkür mektubu yollamış ardından programının değişmesi nedeniyle maça katılamayacağını belirtmişti.

Söz konusu durum hakkında Roma Kulübü açıklamada bulundu.

Devlet Bahçeli'nin sıkı programı nedeni ile maça gelemeyeceğini öğrendiklerini belirten İtalyan kulübü idarecileri, 'Roma Kulübü olarak Devlet Bahçeli'nin maça gelmeyi çok istediğini duyduk. Bu sebeple de kendisine resmi davet ilettik. Bu daveti maçlara katılmak isteyen diğer ülke politikacıları için de yapıyoruz. Fakat Bahçeli daha sonra öngörülemeyen bir programı sebebi ile gelemeyeceğini ifade etti. Türk basınında yazıldığı gibi bu davetin Bahçeli'nin lideri olduğu partinin sembolünün Roma takımınınki gibi 'Kurt' olmasıyla hiçbir bağlantısı yoktur' ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal