Rodrigues Topun Ağzında!

Fenerbahçe, yeni sezonda kadroda düşünmediği Garry Rodrigues'ten kurtulmanın planlarını yapıyor. Yunan ekibi Olympiakos, 29 yaşındaki kanat oyuncusuyla ciddi bir şekilde ilgileniyor.

21.08.2020-09:29 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-10:50) Rodrigues Topun Ağzında!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında Al-Ittihad'dan 2 yıllığına kiraladığı kanat oyuncusu Garry Rodrigues ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, geçtiğimiz sezon vasatı aşamayan performansı ve özellikle kaçırdığı gollerle taraftarın tepkisini çeken 29 yaşındaki kanat oyuncusunu yeni sezon planlarında düşünmüyor.

KANAT ROTASYONUNDA ŞİŞKİNLİK

Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç, Mame Thiam, Sinan Gümüş ve gerektiğinde Caner Erkin gibi isimleri kanat rotasyonunda kullanabilen Fenerbahçe, yetersiz performansı, yüksek maaşı ve bu bölgedeki şişkinlik sebebiyle Rodrigues'in menajerini kulübe çağırdı. Yapılan görüşmeler sonucu Yunanistan ekibi Olympiakos'un Yeşil Burun Adalı oyuncuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. 

2.5 MİLYON EURO İSTENİYOR

Al-Ittihad ile olan kontratı devam eden deneyimli futbolcu için 2.5 milyon euro isteniyor. 29 yaşındaki futbolcuyu düşük bir bedelle kadrosuna katmak isteyen Olympiakos'un, en fazla 1 milyon euro ödeme yapabileceğini Suudi ekibine ilettiği belirtildi. Fenerbahçe ile 1 yıllık daha kiralık anlaşması olan Garry Rodrigues, geçen sezon 29 maça çıktı ve 4 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal