Rodallega, Trabzonspor’a Şart Koştu!

Bu sezon gösterdiği performansla Trabzonspor’un vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega, bordo mavili ekiple yeni sözleşme uzatmaya hazır ancak yıldız forvetin tek bir şartı var.

02.01.2019-12:25 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-12:23) Rodallega, Trabzonspor’a Şart Koştu!

Trabzonspor, sezon sonunda kontratı bitecek Hugo Rodallega ile yeni sözleşme imzalamak istiyor. Bordo mavili ekip, yıllık 1.6 milyon euro gelir elde eden 33 yaşındaki oyuncuya daha az bir yıllık ücretle 1 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

Kolombiyalı forvetin de Trabzonspor’la kontratını uzatmak istediği ancak 1 yıllık teklife sıcak bakmadığı belirtilirken, oyuncunun menajerinin en az 2 yıllık bir sözleşme talep ettiği öğrenildi.  

Bu sezon Süper Lig’de 17 karşılaşmada da forma giyen Rodallega, attığı 9 golle takımının şampiyonluk mücadelesi içinde olmasına büyük katkı sağladı.

Ünal Karaman Takımda Kalmasını İstiyor

Deneyimli forvete hem Süper Lig’den hem de Avrupa’dan teklifler geldiği belirtilirken, teknik direktör Ünal Karaman’ın Rodallega konusunda yönetime baskı kurduğu ve yeni sözleşme imzalanması yönünde ısrarcı olduğu gelen haberler arasında…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal