Rockets GM'i Morey: 'Playofflarda Lakers'ı Mağlup Edebiliriz'

Houston Rockets genel menajeri Daryl Morey, olabilecek bir playoff serisinde Los Angeles Lakers'ı mağlup edecekleri konusunda "çok rahat" olduğunu söyledi.

08.02.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-15:20) Rockets GM'i Morey: 'Playofflarda Lakers'ı Mağlup Edebiliriz'
Yakın tarihte Clint Capela'yı 4 takımlı bir takasta gönderen ve PJ Tucker'ı pivot pozisyonuna çekip "small ball" zamanında görülen en çok ilgi gören değişikliklerden bir tanesini gerçekleştiren Morey, şu sözleri söyledi:

"Açıkçası bu kadroyla rahatız. Batı'daki yarış çok zorlu. Lakers, favori olarak adlandırılmayı hak ediyor. Bu noktaya kadar herkesten daha iyi oynuyorlar. Sahanın her iki ucunda da inanılmaz basketbol oynuyorlar. Clippers, Utah ve Denver ve Batı'daki diğer en iyi yarışmacılar arasında, onlarla kapışacak bir grubun içinde yer alıyoruz. Ancak Lakers'ı yenebilme konusunda oldukça rahat hissediyoruz. Milwaukee, eğer onlarla oynayabilecek kadar şanslıysak, Doğu'da oldukça sert görünüyor. Batı'da yol asla kolay değildir, ve bu durum biz ve taraftarlar için eğlenceli olmalı. Neler yapabileceğimizi görmek için heyecanlıyız. Elimizdekilerle çok rahatız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal