Robin Van Persie'ye Bir Şok Daha! Feyenoord Yeni Yeni Anlıyor

Fenerbhaçe'de uzun bir dönem sakatlıklarını bahane ederek yedek kalan ve dahi kadroya alınmayan RVP, transfer olduğu Feyenoord'da da yedek kulübesine oturtuldu.

07.02.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 07.02.2018-10:23) Robin Van Persie'ye Bir Şok Daha! Feyenoord Yeni Yeni Anlıyor

Fenerbahçe’den Feyenoord’a transfer olan kronik sakat Robin van Persie, katıldığı Feyenoord'da şu ana dek istediğini alamadı. Oynadığı üç maçın üçüne de yedekte başlayan ve sonradan oyuna giren 34 yaşındaki forvet, Utrecht mücadelesinde 9, Ado Den Haag maçında 7, Venlo karşılaşmasında 8 dakika olmak üzere toplamda sadece 24 dakika yeşil sahaya çıktı.

YEDEK KALMASI SÜRPRİZ DEĞİL

Kronik sakat olan futbolcunun yedek beklemek hususndaki sıkıntısını yöneticilere bildirdiği fakat bir karşılık alamadığı ifade edildi. Hollanda ekibi Feyenoord'un bu durum ile alakalı yaptığı kulüp içi toplantıda durumu ele aldı fakat RVP’yi mutlu edecek bir sonuca varamadı. Hollandalı yöneticiler futbolcuya ilk 11 garantisi vermeme kararı aldı. Alınan bu karara göre önümüzdeki haftalarda oynanacak mücadelelerde oyuncunun kızağa çekilip yedekten oyuna girmesinin sürpriz olmayacağı vurgulandı.

LİGDE İLK 11'İ UNUTSUN! KUPALARDA BELKİ BAŞLAYABİLİR

Teknik ekibin bu kararındaki ana nedenin, futbolcunun yüksek form düzeyinin çok uzağında olduğunun tespit edilmesi. Yavaş yavaş RVP'yi güçlendirmek isteyen teknik ekibin, buna duruma karşın önemli lig maçlarında bunu yapmaya cesaret edemediği, ancak ve ancak kupa maçı olan Groningen maçında kendisine daha çok şans verme olasılığının olduğu belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal