Roberto Carlos’un Efsane Golünün Sırrı! Roberto Carlos Neden Trend Topic?

Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen ve futbol kariyerini noktalamasının ardından teknik direktörlük yaşantısında Sivasspor’un da teknik adamlığını yapan Brezilyalı eski futbolcu Roberto Carlos denilince akla ilk gelen şeylerden biri de Fransa’ya karşı attığı unutulmaz frikik golü…

22.12.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 22.12.2018-12:49)

Futbolseverler 3 Haziran 1997’de Brezilya ile Fransa arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında futbol tarihindeki en iyi gollerinden birine şahit oldu. Real Madrid ve Brezilya tarihinin en iyi futbolcularından Roberto Carlos, Fransa’ya karşı eşine zor rastlanır bir frikik golüne imza atmıştı.

Sol bek mevkisinde oynamasına rağmen hücuma sağladığı destek ve attığı birbirinden klas gollerle  futbol tarihine ismini altın harflerle yazdıran Roberto Carlos, Fransa'ya attığı gole ilişkin samimi bir itirafta bulundu.

Frikik öncesi çok fazla düşünmediğini kaydeden yıldız oyuncu, "Açıkçası topun nasıl o şekilde kavis aldığını anlayabilmiş değilim. Topa vurduğum zaman çok farklı şekilde auta gideceğini düşünmüştüm. İdmanlarda bazen bu vuruşa çalışıyordum fakat topa kariyerim boyunca ilk ve son defa böyle falso verebildim." şeklinde konuştu.

Futbolcuların, bu tarz golleri kariyerleri boyunca yalnızca bir kez atabileceğini vurgulayan Carlos, bir daha böyle bir frikik golünün atılamayacağını savundu.

Roberto Carlos Neden Trend Topic?

Bugün Twitter’da Roberto Carlos’u trend topic (tt) listesinde görenler merak edip konuyu araştırmaya başladılar. Ancak aslında trend topic listesinde yer alan Roberto Carlos, Brezilyalı efsane futbolcu değil, Brezilyalı bir şarkıcı. 77 yaşındaki şarkıcı ve besteci Twitter’da en çok konuşulanlar listesinde zirvede yer almayı başardı. Carlos, Twitter’daki bu durumu kendi resmi hesabından da paylaştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal