Robben’in Ardından Ribery de Takımdan Ayrılıyor Mu? Salihamidzic Açıkladı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in menajeri Hasan Salihamidzic, Fransız yıldız Franck Ribery'nin takımdaki son sezonu olacağını düşündüğünü belirtti.

11.12.2018-17:46 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-17:43) Robben’in Ardından Ribery de Takımdan Ayrılıyor Mu? Salihamidzic Açıkladı

Bayern Münih’te menajerlik görevini sürdüren Hasan Salihamidzic, 35 yaşındaki Franck Ribery'nin sahada sorumluluk aldığını ve takımın önemli isimlerinden biri olduğunu kaydetti.

Bayern Münih'te yeni sezonda değişimi işaret eden Salihamidzic, Franck Ribery'nin takımda son sezonu olup olmadığına yönelik bir soruya "Başkan bunu söyledi ve ben de öyle olacağını düşünüyorum." yanıtını verdi.

Salihamidzic, konuya ilişkin Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ve Başkan Uli Hoeness ile görüştüğünü söyledi.

Deneyimli kanat oyuncusuna, kariyerine son verdikten sonra kulüpte başka bir görevin verilebileceğini vurgulayan Salihamidzic, "Her şeyi konuşabiliriz. Kulüpte bir döneme şekil verdi. Arjen Robben gibi büyük bir futbolcu." yorumunu yaptı.

Franck Ribery, 2007 yılından bu yana Bayern Münih’te forma giyiyor.

Öte yandan, Hollandalı yıldız Arjen Robben de sezon sonunda Bayern Münih'le yollarını ayıracağını duyurmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal