Rizespor’un Yeni Başkanı Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da kulüp başkanlığına Hasan Kartal getirildi.

25.09.2018-11:42 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-11:39) Rizespor’un Yeni Başkanı Belli Oldu!

Yeşil mavili ekibin başkanlık görevinden istifa eden Hasan Kemal Yardımcı, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde, görevi bıraktığı Hasan Kartal ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçti.

Hasan Kemal Yardımcı, basın toplantısında yaptığı açıklamada, Rizespor A. Ş. olarak kendi içlerinde görev değişikliğine gittiklerini söyledi.

Rizespor A. Ş.'de yönetim kurulu tarafından görev değişikliğine gidildiğini belirten eski başkan Yardımcı, "Yönetim kurulumuzun onayının ardından istifa ederek, görevi Hasan Kartal'a bırakıyorum. Ben, Hasan Kartal ve yönetim kuruluna destek olacağıma, ihtiyaç duyulması durumunda istediği an istediği göreve hazır olduğum sözünü verdim. Rizespor A. Ş.'nin yeni başkanı artık Hasan Kartal'dır. Yönetimdeki diğer görevler ise aynı şekilde sürmektedir." dedi.

Çaykur Rizespor’un başkanlığına getirilen Hasan Kartal, mevcut yönetimde ikinci başkan olarak görev yaptığını belirtirken, Hasan Kemal Yardımcı'nın Rizespor sevgisinin çok büyük olduğunu vurguladı.

Yeni başkan Kartal, Hasan Kemal Yardımcı’nın görevi bırakma sebebine değinirken "İhtiyaç duyulan her yerde joker gibi kullanılır. Çok stres yaşadı ve sağlığında problem olabileceğinden dolayı görevi bize devretti. Hep birlikte olduğumuz için hiçbir problem yaşanmayacak. Yönetim kurulunda yer alan bütün arkadaşlarımızın kendisini başkan gibi hissetmesi gerekiyor. Bize verilen destekle Çaykur Rizespor'u çok iyi yerlere getirebileceğimizden emin olabilirsiniz. Biz Rizeliyiz. Rize'ye olan sevdamızdan bu yola çıkıyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal